FUJI TO GO

FUJI TO GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fuji to go. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 19:40 Zo snel hebben we onze bestelling nog nooit gekregen. Na een druk op de knop werd het een kwartier later bezorgd. Waarschijnlijk omdat het maandag was!
18 jun 2022 om 23:52 Lekker eten maar ik miste gerechten. Na gebeld te hebben kwamen ze de misende gerechte brengen. Netjes
6 jun 2022 om 19:30 Een aantal sushi's waren erg lekker, maar de paling was niet goed en de kiprollen waren niet lekker. 50% lekker, 50% niet zo lekker.
5 jun 2022 om 19:06 Iedereen verdiend een tweede kans maar helaas was het eten wederom slecht.
25 mei 2022 om 20:42 Je kon aan het eten merken dat het een drukke avond is. De bezorgtijd snap ik dan enigzins, alleen de kwaliteit van het eten was ook echt stukken minder. Heel jammer voor wat je er voor betaald.
14 mei 2022 om 7:49 Heerlijk gegeten!
12 mei 2022 om 20:22 echt lekker gegeten.
7 mei 2022 om 21:51 -Sushi rijst viel helaas allemaal uit elkaar. - Sushi rollen waren klein. - Crispy mayo roll was niet crispy. -Wel genoeg sojasaus en Wasabi
24 apr 2022 om 20:21 Weer heerlijk gegeten!!
12 apr 2022 om 22:34 Jammer genoeg was het eten niet al te best dit keer. Veel slechte stukjes vlees niet alles had veel smaak.
10 apr 2022 om 22:34 De garnalenkroketten waren niet meer krokant, door de verpakking was t zacht geworden. Sushi was oke, spicy tuna blijft de favoriet.
3 apr 2022 om 8:10 Het eten was erg lekker! Wel had het eten bij aankomst al een hoop warmte verloren waardoor tijdens het eten het al snel koud was.